• itulau_fanua

E tipi ese e Tesla tau o uta fale pe a uma ona tuʻuina atu uta e sau ma taavale fou

Ua fa'aitiitia e Tesla tau i luga o uta fale e lua ina ua uma ona aveese fa'atau e sau ma ta'avale fou o lo'o tu'uina atu.O lo'o fa'aopoopo fo'i e le kamupani ta'avale le uta i lona fa'ainitaneti fa'amanino e fai ma fa'amanatu i tagata fou e fa'atau.
Talu mai lona faʻavaeina, ua faʻasalalau e Tesla se telefoni feaveaʻi i taʻavale fou uma na te tuʻuina atu, ae o le Ofisa Sili o Pulega Elon Musk fai mai o Tesla "fuainumera faʻaaogaina" o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o loʻo faʻaaogaina i se "matua maualuga fua."
Matou te masalosalo i lenei faʻamatalaga ona o nisi faʻamatalaga o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaaogaina e le au Tesla e masani ona faʻaaogaina le telefoni feaveaʻi.Ae ui i lea, e foliga mai o Tesla o le a agai i luma.Ina ia faʻamaluluina le sasa, na faʻailoa ai e Musk o le a tipi e Tesla le tau o le telefoni feaveaʻi.
Ua tulitatao nei e Tesla le faʻasalalauga a Musk o le faʻaitiitia o tau mo le faʻatonuina o tali:
Tesla ua i ai nisi o tau sili ona lelei i totonu o le alamanuia pe a oʻo mai i fale e totogi ai fale, ae o na tau e sili ona manaia, aemaise lava mo se puipui puipui, aua o soʻo se 48-amp Wi-Fi fesoʻotaʻiga e masani ona tau a itiiti ifo i le $600.
I le faʻaopoopoga i le faʻafouina o tau, ua faʻaopoopoina foi e Tesla se tali faʻatatau i lona faʻaogaina o taavale i luga ole laiga:
E taua tele lenei mea aua e tatau i tagata faʻatau ona faʻamautinoa o loʻo i ai se latou faʻaogaina i totonu o le fale i le taimi o le faʻatau ona latou te le mafai ona faʻalagolago i le fofo e sau ma le taavale.
E pei ona matou masalomia ina ua faʻasalalau muamua e Tesla le gaioiga, e mafai ona avea ma faʻafitauli o le sapalai ona e leʻi faʻatonuina ni uta feaveaʻi.O lea ua fai mai le configurator e faʻamoemoeina le tuʻuina atu i le va o Aukuso ma Oketopa.
O le laki mo Tesla, o le tele o poloaiga fou o loʻo faʻamoemoe foi e vaʻavaʻai i lenei taimi, ae e foliga mai o loʻo i ai pea le faʻafitauli o Tesla i le faʻamautinoaina o le tele o le telefoni feaveaʻi.
I luga ole Zalkon.com, e mafai ona e va'ai i le faila a Fred ma maua fa'atagaga o fa'atauga lanu meamata i masina ta'itasi.