• itulau_fanua

ev tau maketi maketi

E tusa ai ma se lipoti na lomia e ResearchAndMarkets.com, o le maketi o le EV charger o le lalolagi e fuafua e oʻo atu i le $ 27.9 piliona i le 2027, faʻatupulaia i le CAGR o le 33.4% mai le 2021 i le 2027. EV faʻapipiʻiina mea tetele, faʻateleina le manaʻoga mo taʻavale eletise ma le manaʻoga mo le faʻaitiitia o kasa kasa.

E le gata i lea, o le siʻitia o le manaʻoga mo pasi eletise ma loli ua fesoasoani foi i le faʻatupulaia o le maketi EV charger.Ole tele o kamupani e pei ole Tesla, Shell, Total, ma le E.ON o loʻo faʻatupeina i le fausiaina o le EV e faʻatupeina ai atinaʻe e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga mo taʻavale eletise.

E le gata i lea, o le atinaʻeina o fofo faʻataʻitaʻiga atamai ma le tuʻufaʻatasia o punaoa faʻafouina faʻafouina i totonu o le EV faʻapipiʻiina atinaʻe e faʻamoemoe e maua ai avanoa taua mo le tuputupu aʻe o le maketi EV charger.I le aotelega, o le maketi EV o loʻo faʻamoemoeina e faʻaauau pea ona tupu i tausaga a sau, faʻamalosia e le alualu i luma i tekinolosi, lagolago a le malo, ma le faʻateleina o le faʻaaogaina o taavale eletise i le lalolagi atoa.